Kennel Lucky Ladybug's

Blogg

view:  full / summary

14 augusti

Posted by kennel-luckyladybugs on September 5, 2017 at 9:15 AM Comments comments (7)

Det är hälrigt med sommar :) 
Önskar bara att det var lite varmare ute framförallt på kvällarna.
 Idag har jag och hundarna varit hos Anja och fikat och promenaret så hundarna har fått busa av sig ordentligt dom har så roligt tillsammans
och det är alltid roligt att träffa Anja och prata hund en stund.

 

12 januari

Posted by kennel-luckyladybugs on January 13, 2017 at 2:15 AM Comments comments (0)

Det känns som att snön bara retas hela tiden. Det kommer mycket snö = det blir kaos i trafiken osv och sen försvinner den lika snabbt som den kom :-( . Hundarna tycker om snön när det inte är blaskigt och blött. Önskar så att snön kom för att stanna det är så vackert med snö. 
Alina tyckte det var jobbigt med alla fyrverkerier runt nyår sedan hon blev skrämd för ett par år sedan. Stina och Bailey bryr sig inte alls. 30 November

Posted by kennel-luckyladybugs on December 1, 2016 at 3:55 AM Comments comments (0)

Jag har blivit tvungen att göra om hemsidan då temat jag tidigare haft har slutat att fungera. Det är mycket kvar att fixa lite här och där och det kommer jag försöka hinna med vartefter.  Det är på grund av detta som inte i bloggen har fungerat som den ska.

9-10 november hade vi snökaos i Stockholm. 52 cm snö fick vi i Tallkrogen då. Har nog aldrig varit med om att det kommit så mycket snö så tidigt. Tyvärr har all snö regnat bort :-(


 

24 april 2016

Posted by kennel-luckyladybugs on April 24, 2016 at 6:10 AM Comments comments (0)

Det är ett riktigt aprilväder nu. Ena stunden skiner solen och det är riktigt varmt för att sedan övergå i hagel/blötsnö/regn. Just nu när jag tittar ut faller det stora snöflingor medans solen skiner.  A-kullen har hunnit fylla 7 år! Tänk att Alina - vilden i gänget har blivit 7 år.
Stina är pigg och busig nu så det märks på henne att det är VÅR. Då vaknar hon till liv och njuter för fullt. Vi drabbades av en envis släng av kennelhosta. Eller rättare sagt det var bara Stina som drabbades. Men nu är hostan över sedan ett par veckor och de andra har inte drabbats som är tur är.  


  

2 april

Posted by kennel-luckyladybugs on April 2, 2016 at 11:05 AM Comments comments (0)

Länge sedan jag skrev i bloggen. Jag har haft problem med att logga in men nu verkar det fungera igen
:) och jag hoppas att det håller i sig.

Våren är äntligen här efter en tråkig vinter med alldeles för lite snö.
Hundarna är lyckliga nu när solen tittar fram och dom busar gärna.
Stina löper så hon är busig och leker som en unghund.
Jag märker direkt när det närmar sig löp för Stina, då blir hon busig och leker hej vilt. Tänk att hon blir 10 år i sommar. Var tar åren vägen?
Nu hoppas jag på att denna sommar blir bättre än den förra.  Mer sol och värme tack!

De senaste månaderna har jag fått mängder med valpförfrågningar. Men tyvärr har jag ju inget att avla på så det får vänta och se vad framtiden bjuder på.

17 augusti

Posted by kennel-luckyladybugs on August 17, 2015 at 10:15 AM Comments comments (0)

Vi hade knappa tre veckor semester med sol två av dagarna bara. En vecka var vi iväg med husvagnen till Oxelösund på Jogersö camping.  Super mysigt ställe med hundbad, elljusspår att promenera i osv.

Nu när allt återgått det vanliga igen med jobb osv så har äntligen sommaren kommit :-)
I lördags fick hundarna bada lite. Alina simmade en hel del Bailey är en fegis och blöter bara tassarna. Stina simmar en liten sväng sedan är hon nöjd.

You need Adobe Flash Player to view this content.

 

 

10 juli

Posted by kennel-luckyladybugs on July 10, 2015 at 8:50 AM Comments comments (0)

Sista jobbardagen nu är det SEMESTER. Kozy har varit här i en vecka då mamma o pappa är på semester. I natt kommer dom hem till Kozys stora glädje. Han är inte nöjd över att dom åkt utan honom he he.  
                                   


Hela eftermiddagen idag har en råbock legat utanför altanen. Han har bytt plats ett par gånger bara.  Han är alldeles grå i ansiktet och har sneda horn så han är lätt att känna igen. Han är totalt orädd. Idag stod jag 1,5 meter ifrån honom och han tittar bara medans han ligger o idisslar för fullt. Lyckades både fota och filma honom idag.

                                  

                                                        

 

 

28 juni

Posted by kennel-luckyladybugs on June 28, 2015 at 7:25 AM Comments comments (0)

Oj hela Juni har nästan passerat också. i går var det riktig fint väder och det kändes nästan som sommaren är här. Idag är det ännu bättre väder men det hinner jag inte njuta av då jag måste försöka sova nu på dagen då jag ska jobba i natt. Inte så lätt att sova i detta härliga väder.  I går blev det att vi satt en stund nere på varpaängen och njöt av det härliga vädret. Hundarna sprang och lekte och vilade sedan upp sig i skuggan en stund.

      


Känns som att hela juni regnat bort. Helgen innan midsommar var vi på Mantorp då Ante körde bilen på bana. Den helgen var det i alla fall kanon väder. Varmt,  soligt och skönt.
Midsommarafton regnade HELA dagen. Så vi gjorde hemmagjord pizza och spelade monopol i regnet.

 I början av juni han jag med en promenad tillsammans med Anja o pudlarna. Vi hade fint väder och hundarna njöt av att träffas och busa. I dammen där Anja bor fanns det gott om fågelungar, vanliga gräsänder och några knipor bland annat.


    

31 maj

Posted by kennel-luckyladybugs on June 1, 2015 at 4:30 AM Comments comments (0)

Sista dagen i maj och det regnar så som det gjort under i stort sett hela maj. Hoppas på att juni blir bättre. Under veckan som varit har jag jobbat natt så inte så mycket som blivit gjort då.  Hundarna gillar nattskiftena. Dom kan rutinerna och vet att vi tar en promenad jag när kommer hem på morgonen och sen är det dags att sova igen. 

I fredags var jag chaufför och hästskötare till syrran som tävlade dressyr i Roslagen på fina Leonardo. Dom startade en MSVC 1 och fick ihop 62,34%. Leo är så snäll att ha med sig på tävling. Det blåste ganska rejält och flaggorna slog i vinden vilket många hästar regerade på och blev lite spända eller for iväg under programmet.  I går tävlade dom också men då var jag inte med. Då placerade dom sig som 5a med 66, 596% och är därmed kvalade till att få starta MSVB.  Blev lite bilder från Roslagen i alla fall.

11 maj

Posted by kennel-luckyladybugs on May 11, 2015 at 2:00 PM Comments comments (0)

Helgen har varit mycket trevlig och intensiv. Mina goa vänner Linda & Tessan var uppe i Stockholm och hälsade på. Med sig hade de sina äldsta barn Linus och Moltas.
Vi har hunnit med Skywiew  på Globen, Mulle Meck lekpark, shopping i stan, minigolf på Tolvan mm. Som sagt trevlig och intensiv helg :-)

Våren är verkligen här nu. Häggen blommar, syrener och liljekonvaljer är på gång. Stenknäcken kommer flera gånger per dag och äter vid grannes fågelbord likaså ekorren.

                                

Förra helgen såg jag 4st pyttesmå vildsvinskultingar. Som tur var hade jag kameran med mig och fick ett par bilder på dem. Dom var verkligen hur små som helst. Ingen sugga i närheten. Verkar som att dom var ensamma.

  

 


Rss_feed